Id. Csermely András (1939-2013) – a cég tulajdonosa – a hatvanas évek elején finommechanikai műszerészként indult el az életben. Ebből az időszakból maradt meg az írógépek iránti vonzalma. Tekintse meg szalonunkban személyesen írógépgyűjteményét!

A Volkswagen járművek javítását 1970-ben kezdte meg Balatonfüreden. Egy 1948-as évjáratú, felújított VW Bogár boldog tulajdonosa, mely megtekinthető szalonunkban! A Volkswagen gyárral kialakított jó együttműködés alapján négy alkalommal vett részt továbbképzésen a VW AG gyárában Wolfsburgban.

A sikeresen végzett javítási szolgáltatások alapján a Porsche Hungária Kft. az elsők között kérte fel id. Csermely Andrást a Volkswagen márka hivatalos szervizelésére, később értékesítésére is.

  1. november 5-én hivatalosan megnyílt Balatonfüreden a Csermely és Társa Kft. Volkswagen Márkakereskedés és Szerviz.

Id. Csermely András úr a VW gyártól „Aranytű” életműdíjat kapott 2002 karácsonyára!

A technika fejlődésével lépést tartva igyekeztünk egyre jobb és egyre magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek:

2003 óta cégünk az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvány alapján dolgozik. 2004 év őszén a megnövekedett igények, a kibővült modellválaszték, valamint a jobb és kényelmesebb ügyfélkiszolgálás érdekében bővítettük bemutatótermünket. 2005 májusa óta Škoda márkaszervizként is működünk, melynek keretében Škoda személy- és haszongépjárművek garanciális és garancia időn túli szervizelésével, alkatrész- és tartozékértékesítésével is bővítettük szolgáltatásainkat.

Egyre modernebb gépeket használunk, és ma már szinte nem létezik olyan probléma, melyet ne tudnánk helyben orvosolni. A folyamatos fejlődéshez természetesen elengedhetetlen volt ügyfeleink bizalma, amivel biztosítottak bennünket arról, hogy jó úton járunk. Elsősorban nekik köszönhetjük, hogy az elmúlt 20 évben újabb és újabb sikereket tudtunk elérni. Bízunk abban, hogy szolgáltatásaink bővítésével, ügyfeleink megelégedésére, közösen tovább építhetjük a jövőnket.

Szervizünk 2008, 2010, 2011 és 2012 után 2013,2017-ben ismét elnyerte a Volkswagen Service Quality Award díjat, melyet az ország legjobb Volkswagen márkaszervizének ítélnek oda!

Id. Csermey András cégtulajdonos 2013. októberi halála óta fia, Csermely Ákos vezeti a céget és a szervizt, míg másik fia, Csermely András, az értékesítést vezeti.

 

Elérhetőségek

Jósa Tamás

Tel: +36 20 541 5786

Haide Bence

Tel: +36 30 390 6292

E-mail: info@balatonivillanyautostalalkozo.hu