Partnereink

A Császár Cégcsoport négy márkával képviseli magát az V. Balatoni Villanyautós Találkozón.
 
Az érdeklődők  megtekinthetik a Renault Megane E-TECH,a Dacia Spring, a Nissan Leaf és a  Cirtoen C5-X modelleket. Valamint ki is próbálhatnak két 100 %-ban  elektromos autót : a Dacia Springet és a Renault Megane E-Tech .et.
 
Várjuk  Önöket ! a Császár Cégcsoport értékesítői !

A Marsal’ Kft. már több mint 30 éve képviseli az Opel márkát Veszprém megyében.

A márka és a képviselet is elkötelezett híve az elektromobilitásnak. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy az Opel kijelentette: minden megjelenő modellje elérhető vagy elérhető lesz elektromos hajtással, legyen szó személyautóról vagy kishaszonjárműről. A technikai átalakulás mellett érdemes szemügyre venni az új Opel formatervet, ami egy merőben új, merész, letisztult designt képvisel, egységesen jellemezve az új modelleket.

Az  ecarsalon több éve foglalkozik minőségi két-és négykerekű elektromos robogók és motorok forgalmazásával. A rendezvényen bemutatjuk a Magyarországon még újdonságnak számító elektromos robogó modellünket, ami rekord gyorsasággal lett az Ügyfelek nagy kedvence.

Látogassatok ki a rendezvényre, várunk minden kedves Érdeklődőt!

“…A Volkswagen gyárral kialakított jó együttműködés alapján négy alkalommal vett részt továbbképzésen a VW AG gyárában Wolfsburgban. A sikeresen végzett javítási szolgáltatások alapján a Porsche Hungária Kft. az elsők között kérte fel id. Csermely Andrást a Volkswagen márka hivatalos szervizelésére, később értékesítésére is. 1992. november 5-én hivatalosan megnyílt Balatonfüreden a Csermely és Társa Kft. Volkswagen Márkakereskedés és Szerviz. Id. Csermely András úr a VW gyártól “Aranytű” életműdíjat kapott 2002 karácsonyára!…”

Folytatásért kattintson a Csermely és Társa Kft. logójára

TIRON sport jetboard, E-Hydrofoil, Elektromos roller (6KW) és elektromos terep gördeszka az V. Balatoni villanyautós találkozón.

Standunkon kiállítva lesz a TIRON Elektromos sport jetboard, Elektromos hydrofoil, Terep roller (6KW), és terep gördeszka.

Részletekért kattintson a Tiron Board logóra.

A TEA. töltőhálózat Magyarország egyik legjobban fejlődő és egyik legnépszerűbb nyilvános hálózata, mely jelenleg több mint 30 városban, több mint 55 db töltőállomással, azaz több mint 150 csatlakozási ponttal rendelkezik.

Kedvező töltési díjszabásai, kényelmes applikációs és RFID indítási lehetőségei,valamint segítőkész ügyfélszolgálata miatt, az egyik legkedveltebb országos töltőhálózat a felhasználók körében, mely ezek által az egyik legdinamikusabban bővülő franchise hálózat is.

Azonnal elérhető elektromos megoldás az üzemanyagár-stopból kiesett cégtulajdonosoknak

Akár 40-50 darabos elektromos furgonból, illetve platós pickup-ból álló flotta is gyorsan és kedvező áron elérhető a BirdieCar Hungary Kft.-nél. Mutatjuk részleteket!

A részletekét kattintson a birdiecar logóra.

A BMW Leier Autó idén az elektromos BMW i4 modellel képviselteti magát az V. Balatoni Villanyautós Találkozón.
 
Az első tisztán elektromos meghajtású Gran Coupét, a BMW i4-et egyedülálló, magas szintű kényelemmel ötvözött dinamizmus jellemzi. Az ötajtós jármű sportos dinamizmusáról az ötödik generációs BMW eDrive hajtáslánc gondoskodik, amelynek teljesítménye eléri az 544 lóerőt (400 kW) (BMW i4 M50). A BMW i4 gyártása 100%-ban zöld energia felhasználásával történik. Mindezen túlmenően a BMW i4 modellekbe beépített nagy teljesítményű akkumulátorokat úgy tervezték meg, hogy azokból teljesen elhagyhatók legyenek a ritkaföldfémek. A legjobb pedig az, hogy Ön mindig zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett autózhat BMW i4 járművével, így nyugodt lelkiismerettel adhatja át magát autó nyújtotta dinamikus vezetési élménynek.
 
A BMW Leier Autó csapata sok szeretettel várja az érdeklődőket a rendezvényen!

„A JP Auto az V. Balatoni Villanyautós Találkozón

A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. 1996-ban kezdte meg a Mercedes-Benz személygépkocsik és transzporterek forgalmazását, majd 2005-ben a tovább bővítette a palettát KIA személygépjárművek árusításával. A 2013-as év újdonságaként a cég elkezdte a Suzuki modelljeinek értékesítését és szervizelését is, majd 2020-ban a Mazda márka forgalmazásával bővítette a portfóliót…..” 

Folytatásért kattintson a JP Auto logóra.

Az SBA Car Kft. kiváló minőségű autók értékesítésével foglalkozik, a
klasszikus és a prémium kategóriát egyaránt lefedve. Biztosítás, lízing, valamint tartósbérleti konstrukciókat is közvetítenek.
Amennyiben nem szeretnél bajlódni autód eladásával, akkor a bizományos
értékesítési szolgáltatásukat ajánljuk figyelmedbe.
Ha pedig külföldön találtad meg álmaid autóját, akkor az autó importtal
lesznek a segítségedre.
Emellett bérautók széles kínálata vár Téged az SBA Car-nál, amennyiben
gyorsan, rövid távra van szükséged autóra.
Valós km futású, remek műszaki állapotú gépjárművek találhatók a
kínálatukban, így minden esetben megbízható autókat adnak át az új
tulajdonosoknak!

Az NRG Services Kft-t is érdemes lesz meglátogatni Szeptember 10-én. Nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek kiserőművek tervezésében és kivitelezésébe és kis-, közép-, nagy feszültségű villamos hálózatok tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében.

Elérhetőségek

Jósa Tamás

Tel: +36 20 541 5786

Haide Bence

Tel: +36 30 390 6292

E-mail: info@balatonivillanyautostalalkozo.hu